Ajvar
SASTOJCI
Za otprilike 6 x 370ml teglica
- 5 kg rog paprike
- 2 kg patlidžana
- 100 g soli
- 100 g šećera
- 1 l suncokretovog ulja
- 1 l vode
- 700 ml vinskog octa
Patlidžan
Patlidžan sadimo nakon zadnjeg mraza, a berba traje od kolovoza do rujna. Čim plodovi postignu potrebnu veličinu i čvrstoću javit ćemo ti da je urod spreman za berbu i preuzimanje.
Očekivani prinos po gredici: 24 - 60 kg
Sadnji po sezoni: 1
Berba po mjesecima
Očekivani prinos po gredici: 24 - 60 kg
Sadnji po sezoni: 1
Berba po mjesecima
I.
II.
III.
IV.
V.
VI.
VII.
VIII.
IX.
X.
XI.
XII.
Paprika
Papriku sadimo tokom svibnja, dok berba počinje u drugoj polovici srpnja i traje do jeseni. Plodove ćemo brati svaki tjedan, do ranih jesenskih mrazeva.
Očekivani prinos po gredici: 16 - 32 kg
Sadnji po sezoni: 1
Berba po mjesecima
Očekivani prinos po gredici: 16 - 32 kg
Sadnji po sezoni: 1
Berba po mjesecima
I.
II.
III.
IV.
V.
VI.
VII.
VIII.
IX.
X.
XI.
XII.