loading

Benefit koji osigurava povrat ulaganja od čak 150% - zaposlenici ga mogu ponijeti i doma

Zaposlenici povećavaju produktivnost pravilnom prehranom te im to omogućuje da posao obavljaju učinkovitije. Ne samo da će uštedjeti slobodno vrijeme odlaska na tržnicu ili supermarket nego štede vrijeme u pripremi namirnica jer imaju proizvode prema kojima pripremaju obrok. Dodatno – tim benefitom se doslovce hrane.


Ovo nije prednost jednog člana, nego cijele obitelji. Prednosti prehrane na poslu postale su uobičajeni trend za mnoge tvrtke. Ponuda košarice povrća kao pogodnosti za zaposlenike nije važna samo zato što je zaposlenici žele, već zato što povećava zadržavanje zaposlenika i potiče kulturu tvrtke.

Što su pogodnosti za zaposlenike?

Pojednostavljeno rečeno, beneficije za hranu su kada tvrtka svojim zaposlenicima nudi hranu, u Gruntek slučaju najam vrta kao dio ukupnog paketa beneficija za zaposlenike.

Na primjer, tvrtke poput Infobipa, Konzuma, Merkur osiguranja, Webpowera u Grunteku su postavili svoje temelje od samih početaka te su na taj način unajmili vrtove kako za svoje zaposlenike, tako i u humanitarne svrhe; za pučku kuhinju i dječje domove.  


„Kroz suradnju s Gruntekom ostvarili smo jedan hvalevrijedan projekt na koji smo iznimno ponosni. Zakupili smo dva vrta i osigurali, skoro pa cjelogodišnju, dostavu svježeg povrća Udruzi SOS Dječje selo Hrvatska. S obzirom na to da su zakupljene vrtove osigurale prodane police Zelena budućnost - životno osiguranje, koje se bazira na održivim izvorima energije, možemo reći da smo kroz ovu suradnju spojili zaštitu okoliša sa zdravim eko uzgojem povrća i s pomaganjem onima kojima je pomoć najpotrebnija. Hvala Grunteku na ovoj suradnji i veselimo se novim, još zanimljivijim, zajedničkim projektima.“ Merkur osiguranje

Svi znamo da se vremena mijenjaju, a kako tvrtke ulaze u hibridni svijet rada i traže načine za redefiniranje radnog mjesta, ponuda hrane kao pogodnosti u uredu više neće biti dovoljna jer je potreban onaj benefit koji dolazi na kućni prag, a upravo to je Gruntek.

 


Što radimo

Gruntek business je pogodnost najma vrta za zaposlenike, koja pomaže poslodavcima da povežu svoje zaposlenike putem hrane. Naše fleksibilno rješenje omogućuje tvrtkama da svojim zaposlenicima ponude košaricu eko povrća – bez obzira gdje rade. Bilo da ste u uredu ili radite od kuće, Gruntek digitalni vrtovi prilagođavaju se vašoj adresi.  Eko košarica povrća osigurat će da vaši zaposlenici uvijek budu zdravi, siti i sretni.

Gruntek business je pripremio Corporate garden i Employee garden. Corporate garden dijeli se na najam vrtova za tvrtku i najam vrtova za dječji dom ili pučku kuhinju (humanitarne svrhe). Uključuje eko uzgojeno povrće dostavljeno na željenu adresu, organizaciju team buildinga, eko radionica i dr. Employee garden je vrt vaših zaposlenika, odnosno, najam vrta za zaposlenike; eko uzgojeno povrće dostavljeno na željenu adresu. Za više informacija o cjeniku i pogodnostima; ugovori sastanak.

 

Zašto su povlastice za zaposlenike važne?


Prema studiji Eat Cluba, ponuda prehrane zaposlenicima potencijalno bi mogla osigurati povrat ulaganja (ROI) od 150%. To je zato što prehrana kao radna povlastica čini da se zaposlenici osjećaju više cijenjenima te uz to povećava produktivnost.Hrana je magnet za zadržavanje zaposlenika i privlačenje talenata. Više od polovice dobro uhranjenih zaposlenika kaže da će vjerojatnije ostati u tvrtki i preporučiti je kao odlično mjesto za rad.