Facebook iconInstagram iconLinkedin iconYoutube icon

Dok ti radiš, tvoj benefit raste – Gruntek za tvrtke

Postanite prepoznatljiva tvrka koja brine o svojim zaposlenicima u svakom obliku. Budite poslodavac za kojeg zaposlenici žele raditi.

Dok ti radiš, tvoj benefit raste – Gruntek za tvrtke

Employee benefit na višoj razini

 
Podrška, zdravlje i dobrobit zaposlenika sve je češća tema koja u zadnje vrijeme napokon oživljava i u Hrvatskoj. U tom slučaju vrijedi razmisliti o cjelovitom kvalitetnom programu koji uključuje sve aspekte mentalnog, emocionalnog i tjelesnog zdravlja. Prehrana je temelj za mnoge aspekte dobrobiti, stoga razmislite o redovitoj košarici ekološki uzgojenog povrća kao načinu unapređenja vaših zaposlenika.
 
 
Odaberite jedan od paketa i omogućite vašoj tvrtki, zaposlenicima ili dobrotvornim organizacijama zdrave navike uz Gruntek ekološko povrće. Kako biste saznali više o uslugama koje nudimo, kontaktirajte Matiju Sertića ([email protected]), voditelja prodaje. 
 

Zadovoljstvo korisnika pružanjem najkvalitetnijih rješenja za njihove (prehrambene) navike

 
 
Sigurno ste barem jednom u životu čuli za izraz „ono si što jedeš“ - istina je; zdrava i uravnotežena prehrana pruža dobar raspon hranjivih tvari za podršku optimalnom funkcioniranju mnogih tjelesnih sustava – endokrinog, kožnog, imunološkog, dišnog, kardiovaskularnog, probavnog, kognitivnog i živčanog sustava. Hranjive tvari dobivene iz hrane koju jedemo imaju važnu ulogu u metabolizmu, energiji, performansama i koncentraciji. Svaki prehrambeni unos se na kraju reflektira na vašem zaposleniku; stoga je bitno brinuti se i o njihovoj prehrani.
 
Nije potrebno zaprljati ruke kako biste promijenili budućnost svoje djece. Potrebna je samo želja. Mi ćemo to ostvariti, jedan po jedan vrt.