Facebook iconInstagram iconLinkedin iconYoutube icon

Laboratorij zabave & Gruntek: Eko kamp za ekološki osviještene mališane

Od 11. do 15. srpnja u zagrebačkom prostoru Laboratorija zabave održat će se LabZab Eko kamp za djecu predškolske i školske dobi, a djeca će u sklopu kampa posjetiti i Gruntek!

Laboratorij zabave & Gruntek: Eko kamp za ekološki osviještene mališane

Klasična ljetna situacija: vrtići ne rade, godišnji odmor još nije tu, a ‘baka servis’ nije uvijek dostupan. S čuvanjem svojih mališana snalazite se na razne načine, no brigama je došao kraj! 

 

Drago nam je što imamo priliku najaviti posebno zanimljivu suradnju koju smo ostvarili s Laboratorijem Zabave - u sklopu LabZabovog Eko kampa za djecu predškolske i školske dobi i vaše dijete može na Grunteku učiti kroz igru. 

 

Što je Eko kamp za djecu? 

 

Ljetni kampovi Laboratorija zabave za djecu predškolske i školske dobi kreativno su i praktično rješenje za zaposlene roditelje koji brinu kamo s djecom kad završi nastava, a njihov godišnji odmor još nije počeo. Traju osam tjedana, do početka nove školske godine, a svaki tjedan posvećen je drugoj temi koju možete odabrati u skladu s interesima djeteta. 

 

Od 11. do 15. srpnja održat će se Eko kamp, gdje će najmađi sudjelovati u zabavnim i dinamičnim aktivnostima na otvorenom, eko igrama, radionicama, vodenim igrama i kreativnim izazovima. U sklopu petodnevnog programa posjetit će i Gruntek, gdje će kroz igru učiti o ekološkim temama. 

 

LabZab pripremio je i posebnog gosta koji će mališanima održati radionicu o food wasteu - Hrvoja Krajnovića, profesionalnog kuhara za djecu, mlađima poznatijeg iz dječje kulinarske emisije 'Šareni lonac’. 

 

 

 

Zajedno za najmlađe

 

U Grunteku vjerujemo da učenje o ekološkim načelima kreće od najranije dobi, a konzumacija eko povrća za nas je više od prehranjivanja - to je stil života s kojim hranu uzgajamo održivije, jedemo ukusnije, a živimo kvalitetnije. 

 

Izuzetno smo ponosni na suradnju s Laboratorijem Zabave, gdje se mališani uvijek zabavljaju pametno, uče kroz igru u prirodi i razvijaju svoju ekološku svijest uz interaktivne aktivnosti. Za čuvanje planeta nisu važne godine, a Eko kamp će vam to i dokazati. 

 

Više o prijavama na LabZabov Eko kamp možete saznati na linku (prijave su otvorene do 10. srpnja), a u duhu ove posebne suradnje za sve zainteresirane pripremili smo i ekskluzivni popust od 10% na najam našeg vrta budućnosti te popust za bookiranje eko campa!