loading

GRUNTEK AKCIJA!

Dolazimo sa sjajnim vijestima i ekskluzivnom ponudom koju ne želite propustiti. Sezonska promjena je u zraku, a mi imamo posebnu priliku koja će vam osigurati svježe, ekološko povrće i još mnogo toga!

Od 15.10. do 11.12., svi koji se pretplate za slijedeću sezonu dobit će prvu košaricu u travnju 2024. Da bismo znali koje količine povrća i vrtova trebamo zasaditi, potrebno je rezervirati svoj vrt odmah. No to nije sve! Svima koji se odluče za Gruntek prije 11.12. omogućili smo posebnu ponudu -  50% POPUSTA prva tri mjeseca!

Ova prilika je stvarna šansa za brzi start prema ekološkom vrtu, s cijenom koja je garantirana kroz cijelo ugovoreno razdoblje i otporna na inflaciju. To znači da se cijena neće mijenjati i bit ćete zaštićeni od skokova cijena koje donosi vrijeme.Ne čekajte, već danas osigurajte svoj vrt i uživajte u svježem ekološkom povrću na svom kućnom pragu! Kliknite OVDJE i osigurajte svoju posebnu ponudu.

Kod za popust: TRIPOPOLA
Vrijedi do: 11.12.2023.

Nema kompliciranih recepta - evo kako to postići:

    1. Odaberite svoj idealni paket, prilagođen vašim željama.
    2. Na sljedećem koraku unesite svoje podatke i iskoristite promo kod TRIPOPOLA kako biste dobili fantastičnih 50% popusta na prva tri mjeseca pretplate!
    3. Pripremite se za nevjerojatno svježe i ukusno povrće koje će stići ravno na vaš prag.

Za sva pitanja, slobodno nas kontaktirajte na prodaja@mojgruntek.hr ili na broj 0924011354.