Employer branding trendovi: Wellbeing zaposlenika - Gruntek

Employer branding trendovi: Wellbeing zaposlenika

gruntek

Užurbani tempo modernog života jedna je od velikih zdravstvenih briga. Brza i stresna svakodnevica često nam ne daje prostora za kvalitetnu prehranu i odmor. Budući da većinu vremena u danu provodimo na poslu, najčešće u zatvorenim prostorima, sjedeći i radeći na računalima – briga o zdravlju često pada u drugi plan. Sve to zajedno čini velik dio modernih bolesti. Upravo zato mnoge tvrtke stavljaju poseban naglasak na employer branding i wellbeing zaposlenika.

Druženje na otvorenom

Iako smo svakodnevno prikovani za naša računala, odlazak u prirodu ili posjet vrtu može postati dio naše svakodnevnice. Boravak u prirodi idealan je za opuštanje, dok iskustvo berbe u vrtu donosi mnoge zdravstvene koristi. Primjerice, rad u vrtu smanjuje kognitivni umor i stres, a može povećati i produktivnost. Zato je važno slobodno vrijeme provesti na kvalitetan način i na otvorenom kako bismo mogli biti spremni na sve poslovne izazove.

gruntek

Wellbeing zaposlenika

U zadnjih nekoliko godina poslodavci su uvidjeli da više nije dovoljno samo objaviti oglas za posao kako bi se privukao motiviran i visoko kvalificiran kadar. Radna atmosfera, mogućnost napredovanja, budžeti za edukaciju i dodatni benefit postali su nužni kako bi tvrtka zadržala kvalitetnu radnu snagu te kako bi privukla nove zaposlenike koji idealno nadopunjavaju potrebe tvrtke, a koji  korporativnu kulturu poistovjećuju s vlastitom. 

Kvalifikacije nisu jedini faktor koji je važan poslodavcu, jednako kao što plaća više nije jedini faktor koji je važan zaposleniku. Kako bi zadržali visoku razinu motivacije, efikasnosti i wellbeing zaposlenika, poslodavci konkuriraju dodatnim benefitima. Neki će poslodavci zato platiti motivacijske seminare, neki će prednjačiti u vrhunskim sportskim sadržajima, neki će imati posebne benefite za roditelje, a neke će tvrtke zaposlenicima osigurati stalan izvor eko povrća, mjesto za odmor i opuštanje te edukaciju o eko uzgoju. Tu dolazi Gruntek.

Na Grunteku su moguća zajednička druženja uz najam vrta s ekološki uzgojenim povrća koje zaposlenici mogu koristiti za osobne svrhe. Ta zajednička druženja mogu služiti kao tjedni team building – roštiljanje u prirodnoj oazi i zabava u piknik zoni. Također je moguće sudjelovati na radionicama i edukacijama o ekološkom uzgoju i berbi povrća. Osim druženja na Grunteku, u vlastitim tvrtkama možete imati i svježe eko povrće na tjednoj bazi za cijeli ured! Na mojgruntek.hr unajmite vrt i svom timu omogućite zdrave obroke i team buildinge na otvorenom!

Sviđa ti se članak? Podjeli ga na društvenim mrežama.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Bok, ja sam Pero i mogu ti pomoći oko narudžbe i dodatnih pitanja. Sve što trebaš napraviti je ostaviti broj mobitela i odabrati termin u kojem želiš poziv.


    *pon-pet 08-16h