loading

Moja kuhinja

Svježe, organsko povrće je savršeno za sve vrste pripreme hrane; svježe, kuhano, pečeno, pohano... Uz tjednu dostavu Gruntek povrća pretplatnici mogu planirati dnevne obroke, i pouzdati se na najbolju kvalitetu namirnica. 

Na našoj stranici pretplatnici mogu naći ukusne recepte za inspirativnu pripremu, ali i praktične savjete za skladištenje i smrzavanje. 

text
Koromač- samo začin ili nešto više? Ljekovita svojstva i sladak okus iz vašeg Grunteka
Saznajte više

text
Tjedne dostave s Grunteka sve su obilnije, a namirnice i ljetna vrućina nisu najsretniji par. Povrće koje ne pojedemo možemo zamrznuti ili konzervirati, ali i biti kreativni.
Saznajte više

text
Ekipa s Grunteka zna da je pravo vrijeme za pripremu zimnice, a prvi na redu su naši ekolološki patlidžani.
Saznajte više

text
Zaljubljenici u smoothije upravo su bogatiji za još jednu verziju. Smoothie od batata na prvu zvuči pomalo čudno, ali ova hranjiva bomba definitivno zaslužuje da je isprobaš.
Saznajte više

text
Ljubičasti car koji zasigurno favorit ljeta bez obzira na svoju gorčinu; razna jela od musaka, pohanih i punjenih patlidžana, namaza u kojima uživamo. U ovom receptu pripremamo ga rolanog.
Saznajte više

text
Batat je pravo oduševljenje svim ljubiteljima slatkasto-orašastog okusa. Navikli smo ga pripremati kao prilog, ali odličnu ulogu ima i u pripremi jela gdje je glavni sastojak.🍠
Saznajte više

text
Hladna rolada prigodna za bilo koje doba dana.
Saznajte više

text
Cikla je uz svoja ljekovita svojstva i odličan sastojak u laganim jelima. Isprobaj našu verziju odličnog rižota od cikle.
Saznajte više

text
Ajvar je omiljena domaća poslastica za zimnicu od paprika i patlidžana. Može se jesti na žlicu, uz meso, na kruhu ili kako ga volite. Svatko ima svoj recept, a mi vam donosimo jedan s Grunteka.🌶️
Saznajte više

text
Ovaj zeleni smoothie donijet će osvježenje u vašu svakodnevicu, a vaše tijelo bit će vam zahvalno na dodatnoj energiji koju ćete unijeti. Savršen obrok nakon napornog treninga!🥬
Saznajte više

text
Recepti za jela od rajčice naši su omiljeni. Dodajte vašem danu malo boje i priuštite vašim nepcima punoću okusa.🥣
Saznajte više

text
Ovo ukusno i zasitno jelo prepuno je biljnih proteina, vlakana i hranjivih tvari, a može se začiniti po želji. Samo napuni patlidžane mješavinom kuhane leće i povrća, peci dok ne omekšaju i uživaj!🍆
Saznajte više