Facebook iconInstagram iconLinkedin iconYoutube icon

Ne propustite ovogodišnji Sajam hrane i zdravog življenja; čekaju vas zanimljive aktivnosti

Sajmovi hrane i zdravog življenja su središnje nacionalno događanje na temu hrane, zdravog življenja i povratka prirodnoj ravnoteži čovjeka kroz komplementarni pristup. Naglasak je ponovno zdrav životni stil, te povratak prirodi i održivom načinu života.

Ne propustite ovogodišnji Sajam hrane i zdravog življenja; čekaju vas zanimljive aktivnosti
U zajedničkom terminu od 1. do 4. prosinca na Zagrebačkom velesajmu održat će se dva, tematski komplementarna sajma: Sajmovi hrane i zdravog življenja i CROAGRO, međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije. Uz izložbeni dio, sajam je u javnosti prepoznat i po brojnim skupovima i konferencijama na aktualne teme u suradnji s domaćim i inozemnim stručnjacima. Održat će se brojna zanimljiva i edukativna predavanja, seminari, kongresi, prezentacije i radionice. 
 

Agrobiz stage

 
Gruntek kao partner Sajmova organizira konferencijsku pozornicu „Agrobiz stage“ gdje će se u četiri dana održati četiri predavanja, radionice i dva panela. Nemojte propustiti panel jer vas očekuju zanimljivi naslovi vezani uz marketing, agronbiznis, small business, poduzetništvo u agronomiji te kulinarske radionice s poznatim online licima!
 

14. Međunarodni HUPED-ov kongres

 
Još jedan od parnera Sajmova hrane i zdravog življenja – HUPED, i ove će godine organizirati tradicionalni 14. Međunarodni kongres na temu: "Znanstveni dokazi u nekonvencionalnoj medicini". Na njemu će znanstvenici i stručnjaci iz cijeloga svijeta (SAD, Velika Britanija, Francuska, Ukrajina, Slovenija, Austrija, Njemačka…) izložiti svoja istraživanja i iskustva iz ovoga područja. 
Glavna tema ovogodišnjeg Kongresa su aromaterapijska svojstva eteričnih ulja u inovativnim proizvodima tvrtke Lavylites, koji su dobili brojne nagrade u svijetu zbog svoje kvalitete i učinkovitosti. 
 

Na rubu znanosti s Krešimirom Mišakom

 
Od ostalih predavanja tijekom održavanja sajma izdvajamo Krešimira Mišaka sa temama iz tranhumanizma, kao i one koje organizira udruga Kronoplja na temu zdravstvenih učinaka proizvoda od industrijske konoplje.
Izlagači na sajmu ponovno će nuditi proizvode i usluge po promotivnim cijenama, a na raznim prezentacijama i radionicama moći će se besplatno isprobati brojni proizvodi i usluge - te saznati kako poboljšati kvalitetu svojeg života.
Više informacija na stranicama Zagrebačkog Velesajma: www.zv.hr ili na HUPED-ovoj stranici: www.huped.hr