Facebook iconInstagram iconLinkedin iconYoutube icon

SAJMOVI HRANE I ZDRAVOG ŽIVLJENJA: Gruntek donosi bogat program za sve ljubitelje kuhanja, zelenog života i učenja poslovnih vještina

Pridružite nam se od 1. do 4. prosinca na Sajmovima hrane i zdravog življenja! Najzeleniji sajam u Zagrebu u organizaciji je Zagrebačkog Velesajma, a Gruntek kao partner donosi vam čak 2 panela, 4 predavanja i 4 radionice u sklopu Agrobiz Stagea!

SAJMOVI HRANE I ZDRAVOG ŽIVLJENJA: Gruntek donosi bogat program za sve ljubitelje kuhanja, zelenog života i učenja poslovnih vještina

Na bogatom programu Sajmova ima ponešto za svakoga - od predavanja nagrađivanih poljoprivrednika do kulinarskih radionica popularnih TV lica. Škicni raspored:

 

Četvrtak, 1.12. 

 

  • 15:00 h / PREDAVANJE: ‘Kako biti inovativan u poljoprivredi?’ by Ilija Jurić 

 

Ilija Jurić je za svoj brand jestivog cvijeća i začinskog bilja Tukan Greens dobio nagradu za Najboljeg mladog poljoprivrednika godine (2021.) Na predavanju čut ćete njegovu priču i saznati što je potrebno za pokretanje inovativnog agrobiznisa.

 

Petak, 2.12. 

 

  • 11:00 h / RADIONICA: ‘Pripremi na sto načina’ by Maja Jalšovec

 

Ova uspješna TikTok kreatorica, kuharica i novo TV lice najpoznatije kulinarske emisije u Hrvatskoj pokazat će nam kako maksimalno iskoristiti namirnice u kuhinji. 

 

  • 16:00 h / PANEL: ‘Nema para bez PR-a: svi marketinški problemi small businessa’ by Ilija Brajković

 

Kako do potencijalnih kupaca i gdje steći vještine za promoviranje vlastitog poslovanja? Odgovore na pitanja dobit ćete na panelu u 16 h. Uz moderatora Iliju Brajkovića, jednog od najuspješnijih marketingaša u regiji i partnera kreativne agencije Kontra, očekuju vas istaknuti panelisti Goran Vrabec (Volim Ljuto), Tino Prosenik (Gruntek), Ana Hrgovčić (Biljke.plants), Vinko Filipić (Green.hr) i Bruno Balen (Cidrani). 

 

  • 17:00 h / PREDAVANJE: ‘Mikrozelenje kao hrana, a ne ukras’ by dr. sc. Sergej Lugović

 

Dr. sc. Sergej Lugović, osnivač startupa Vesela Motika, predstavit će nam rezultate znanstvenog istraživanja koji ukazuju na korisnost mikrozelenja. Istraživanje se temelji na doktorskim radovima zaposlenika Vesele Motike, a obuhvaćaju umjetnu inteligenciju te analizu biokemijskih svojstava mikrozelenja.

 

Subota, 3.12.

 

  • 11:00 h / PANEL: ‘Agrobiznis 21. stoljeća’ by Tino Prosenik 

 

CEO i osnivač Grunteka uvest će vas u temu suvremene poljoprivrede. Panelisti Goran Vrabec (Volim Ljuto), Ilija Jurić (Tukan Greens), Sergej Lugović (Vesela Motika), Nino Vrban (Hektar) i Tvrtko Matijević (BeeVenom) iz vlastitog iskustva ispričat će više o svakodnevnim izazovima modernog agrobiznisa. 

 

  • 13:00 h / RADIONICA: ‘Pripremi kimchi s Klapet’ by Klara Petrović

 

Svakodnevno nas uveseljava svojim zabavnim videouracima - digitalna kreatorica Klara Petrović (@Klapet) na Sajmovima hrane i zdravog življenja demonstrirat će nam kako napraviti savršen kimchi od Gruntekovog povrća. Sretni polaznici radionice teglicu nose kući!

 

Nedjelja, 4.12.

 

  • 10:30 h / RADIONICA: ‘Vege curry; zdrav, brz i jednostavan obrok za cijelu obitelj’ by Hrvoje Krajnović

 

Nedjelju startamo s popularnim TV kuharom Hrvojem Krajnovićem, koji će pripremiti vege curry - jednostavno zeleno jelo za svaki dan. 

 

  • 11:15 h / PREDAVANJE: ‘Pretplata na budućnost’ by Tino Prosenik 

 

Posljednje predavanje u organizaciji Grunteka završavamo zanimljivim izlaganjem Tina Prosenika. Ako vas zanima kako pretplatnički model može transformirati prehrambene navike potrošača današnjice, očekujemo vas na predavanju! 

 

Ulaz na Sajmove iznosi 20 kuna, a Agrobiz Stage pronaći ćete u paviljonu 7!