Facebook iconInstagram iconLinkedin iconYoutube icon

Vrt na Grunteku uredi i 1000 kuna uštedi!

Tijekom sezone berbe našeg ekološkog povrća, odlučili smo nagraditi svoje vjerne korisnike koji rado provode vrijeme na Grunteku.

Vrt na Grunteku uredi i 1000 kuna uštedi!

 

 
 
Vjerujemo da, osim svježih i zdravih povrtnica, u Prokljuvanima kraj Čazme naši korisnici mogu dobiti i kvalitetno vrijeme za boravak u prirodi. Upravo zato, svakim posjetom Grunteka i samostalnim obavljanjem neke od aktivnosti možete uštedjeti na najmu vrta za iduću sezonu! 
 

Kako štedim s Gruntekom? 

 
Svakim dolaskom na vrt i sudjelovanjem u nekoj od aktivnosti skupljate pečate u posebnu Gruntekovu knjižicu. Aktivnosti za korisnike Zajedničkog vrta podrazumijevaju samostalnu berbu povrća, plijevljenje vrta, berbu batata i druga organizirana događanja. Korisnici paketa Moj vrt, uz spomenuto, mogu pohađati edukativne radionice naših predavača te pomoći u berbi lubenica i dinja. 
 
Vrijednost pojedinog pečata iznosi 50 kuna, a uz ispunjenu Gruntekovu knjižicu možete ostvariti i do 1000 kuna popusta na najam vrta za sezonu 2023. Za posebno vrijedne korisnike imamo dobru vijest: moguće je prikupiti i više pečata za aktivnosti u jednom danu! Primjerice, dolaskom na samostalnu berbu i slušanjem organizirane radionice. 
 
Pečate možete prikupljati tijekom trajanja aktivnog najma vrta, a popust u sklopu akcije ‘Vrt uredi i tisuću kuna uštedi’ primijenit će se pri sljedećoj obnovi. 
 

Što nosim na berbu?  

 
Na aktivnosti nije potrebno ponijeti ništa osim dobre volje, a na vrtu će vas dočekati naš tim poljoprivrednika koji će se pobrinuti da imate sve što vam je potrebno. Na vama je samo da se, uz malo volje i truda, prepustite čarima zelenila koje nudimo na Grunteku.
 
Ako niste dio Gruntekove obitelji korisnika, na linku možete saznati više o najmu vrta i pogodnostima koje nudimo. Naš put možete pratiti i na društvenim mrežama